Revel Music

Motiverende percussie workshop

1 - 2 uren
Binnen en Buiten
Samenwerkend
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In Revel Music krijgen teams meer energie en kracht terwijl ze als een percussie- en drumensemble leren samenspelen. Deelnemers krijgen de keuze uit drums en percussie-instrumenten van over de hele wereld. Onder begeleiding van ervaren muziekdocenten maken de deelnemers kennis met de basisprincipes van het drummen en de taal van het ritme met behulp van non-verbale communicatietechnieken. Als de groep eenmaal in staat is om als één geheel te spelen en er een groepsritme is vastgesteld, worden muzikale breaks en solo's toegevoegd om de complexiteit te verhogen en een adembenemende gezamenlijke muzikale ervaring te creëren.


Leerresultaten

Ritme en percussie versterken en prikkelen de emoties, terwijl drummen ervoor zorgt dat mensen zich ontspannen en zich verjongd en gemotiveerd voelen. Revel Music brengt een gevoel van energie, eenheid en spontaniteit naar elke conferentie of bedrijfsevenement. Het is een snelle, zeer effectieve manier om deelnemers te stimuleren en te motiveren. Door het proces van het leren van muziek en ritme worden de dagelijkse beslommeringen vergeten, zodat de deelnemers zich kunnen concentreren op de taken die voor hen liggen. Revel Music is ontworpen om plaats te vinden in de grote conferentiezaal of buiten, zonder de noodzaak van aparte ruimtes.

Related Testimonial

Revel Music was een fantastische manier om de energie van de deelnemers een boost te geven en zich daarna weer te laten concentreren op de inhoud van de conferentie.

Dentsply Sirona

Offerte Aanvraag