Over Ons

Ontdek Catalyst teambuilding in België en Event Masters, het bedrijf achter de geweldige teambuilding ervaringen in België.

catalyst team building belgium

Over Catalyst België

Catalyst Team Building wordt op België geëxploiteerd onder exclusieve licentie van Event Masters NV/SA, het belangrijkste teambuildingbedrijf van België.

Lees verder

Catalyst Global

Over Catalyst Global

Catalyst Global is de grondlegger van het bouwen van bedrijfsteams. 's Werelds toonaangevende ontwerper van bedrijfsspelen met een portfolio van 140 bewezen programma's. Deze teambuildingprogramma's worden wereldwijd verspreid door leden van het Catalyst Team Building Netwerk. Catalyst België heeft de exclusieve licentie voor het verkopen en leveren van Catalyst- teambuildingprogramma's op België.

Lees verder

catalyst network

Catalyst teambilding netwerk

Catalyst België is een trots lid van het Catalyst Teambuildingnetwerk met meer dan 50 vertegenwoordigers in meer dan 90 landen. We delen best practices en werken samen om hoogwaardige teambuildingprogramma's overal ter wereld te leveren.

Lees verder

haka action catalyst teambuilding

Teambuilding industrie Nieuws - Catalyst België

Catalyst België is een trots lid van het grootste netwerk van teambuildingorganisaties ter wereld. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de teambuildingindustrie van het Catalyst Teambuildingnetwerk.

Lees verder

b1g1 study tour

Maatschappelijke verantwoordelijkheid met impact - Catalyst België

Als onderdeel van het Catalyst-netwerk en zijn levenslange partnerschap met het wereldwijde initiatief voor het geven, stelt B1G1 Catalyst België in staat een echt verschil uit te maken voor mensen en gemeenschappen in nood. Voor elke deelnemer aan een Catalyst België-teambuildingprogramma geven we impact aan non-profit organisatie K1G1.

Lees verder