gerry skerritt

Gerry Skerritt

Oprichter van Dream Team Catalyst

Linkedin

Oprichter van Dream Team Catalyst, het belangrijkste teamontwikkelingsbedrijf van Zuidelijk Afrika, dat in 1992 werd opgericht.

Gerry is een bekwame en gepassioneerde trainer & facilitator. Hij levert een frisse en onconventionele aanpak, gekenmerkt door ontspannen en toch vrolijke humor in een onnavolgbare stijl, aan de vele gevarieerde evenementen en activiteiten die zijn bedrijf over het hele Afrikaanse continent organiseert voor toonaangevende organisaties. Hij weet precies hoe hij met mensen in contact kan komen en zijn missie is het maximaliseren van de betrokkenheid van elk lid van het publiek gedurende de hele procedure, waarbij hij hen bij wijze van spreken scherp houdt, zelfs bij de meest routinematige functies.

Zijn echte kracht ligt in het organiseren, voorzitten of presenteren van live evenementen zonder script waarbij "improvisatie" vereist is. Hij neemt zichzelf niet al te serieus; hij is optimistisch, geestig en ongegeneerd energiek. Het wordt je vergeven dat je je afvraagt "wat heeft Gerry geslikt"? Het moet echter gezegd worden dat alle tests voor verboden stoffen tot op heden negatief zijn uitgevallen!

Articles by this Author