Brand National

Leuke uitdaging van merk identiteit

2 - 3 uren
Binnen
Competitief
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Brand National is een creatieve en leuke teambuilding oefening die de kwesties van merk en identiteit onderzoekt door afgevaardigden uit te dagen om vanaf het begin een nationale merkidentiteit te creëren.

Eerst moeten teams hun landen verzinnen op basis van een bepaalde set van nationale kenmerken. Ze definiëren en creëren elementen die hun land identificeren - een landnaam, vlag, volkslied, dans en nationale kleding.

Het evenement eindigt met een energieke Eurovisie-achtige show waarbij elk land zijn nieuwe identiteit onthuld in een gechoreografeerde extravaganza met vlaggen, zang, dans en nationale klederdracht.

Leerresultaten

Net als bij een natie vormen missie, visie en waarden het fundament van elke organisatie. De bedrijfscultuur, de overtuigingen en het gedrag van medewerkers zijn een manifestatie van bedrijfswaarden, maar worden vaak niet specifiek gedefinieerd.

Brand National is een geweldige manier om het belang van een bedrijfscultuur te onderzoeken en te ervaren dat de invloed ervan veel verder reikt dan alleen het bedrijfslogo en het gedrag van elk lid van de organisatie.

Related Testimonial

We waren dol op Brand National. Het is een luchtige, grappige manier om te zien hoe belangrijk onze mensen zijn voor de cultuur en het succes van ons bedrijf!

Future Vision

Offerte Aanvraag