Global Festival Game Online

Zomer muziekfestival plezier!

1 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Teams vertegenwoordigen een groep vrienden die naar een zomermuziekfestival gaan. Ze betreden het festivalterrein door een app op hun apparaat te downloaden en een QR-code te scannen. Het Global Festival-terrein heeft 7 verschillende muziekpodia met elk een ander muziekgenre. Teams gaan op pad om ze allemaal te ontdekken. Ze lossen raadsels op, bezoeken acts en zoeken informatie op. De ervaringen worden vastgelegd via foto's en video's waarmee ze punten verdienen voor hun team. Het team met de meeste punten wint.

Leerresultaten

Global Festival Game wekt herinneringen en gesprekken op in teams waardoor de medewerkers kunnen ontsnappen uit hun isolement. Door de interctie met collega's bouwen ze een informele band op tussen alle formele afspraken door. De spelopzet moedigt deelnemers aan om hun probleemoplossende vaardigheden in te zetten en processen te herzien en te verbeteren. Door de informatie effectief te verzamelen en te communiceren wordt je als team beter en sneller en verdienen je de meeste punten. Beperkte tijd en middelen stellen de teamdynamiek op de proef en dagen hen uit om creatief te zijn en kansen te zoeken.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag