Team Tonic

Welke Gin is welke?

30 minuten - 1 uur
Binnen
Competitief
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Na een korte introductie ontvangen teams de regels samen met hun doosje met botanische ingrediënten. Op dat moment wordt opscheppen en wrijven sterk aangemoedigd, omdat het eindspel gaat om de eerste groep te zijn die de aromaprofielen van enkele van de populairste jenevermerken in de wereld correct identificeert!

Met een geurstrip in de hand proberen de teams elk monster in de botanische kit te identificeren. Deze ogenschijnlijk eenvoudige taak kan snel uitmonden in een hilarisch vermakelijke discussie waarin teams er samen uit moet komen en het unaniem eens moeten worden welke welk is.

De samenwerking wordt beloond met een nieuwe ronde van G&T's wanneer iedereen reflecteert op de nieuw verworven kennis.

Leerresultaten

Betrek uw team bij het proces van snelle, goed geïnformeerde besluitvorming en de kunst om overtuigende spraak en lichaamstaal te gebruiken om anderen te overtuigen.

Deze luchtige netwerkactiviteit zorgt ervoor dat teams ontspannen en lachen terwijl ze luisteren naar de mening van anderen en over hun manier naar een collectieve beslissing discussiëren en debatteren.

Related Testimonial

Wat een leuke avond. Had geen idee dat Gin zo'n complexe drank was. Geweldige manier om gas terug te nemen en mensen beter te leren kennen.

Johnson & Johnson

Offerte Aanvraag