VR - Space Odyssey

Meerdere spelers Virtual Reality Ruimte Mysterie

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Space Odyssey is een moord mysterie teambuilding activiteit gebaseerd op een ruimtestation. Hoge kwaliteit afbeeldingen en ontsnappingsruimte style probleemoplossing zorgt ervoor dat alle teamleden vanaf het begin tot het einde betrokken zijn. Om de beurt om hun VR headset te delen, putten teams hun collectieve verstand uit om te ontrafelen hoe, waarom en wanneer een intergalactische moord plaatsvond. Hun speurtocht neemt ze mee de ruimte in en doorzoekt niveaus van een verlaten Sterrenschip, ijverig op zoek naar aanwijzingen onderweg. Interactieve functies en digitale geluidseffecten dragen bij aan de intriges terwijl teams zich wagen in niet-geregistreerde sectoren en een spoor van bewijsmateriaal samenvoegen om uiteindelijk de misdaad op te lossen.

Leerresultaten

Space Odyssey is een meerdere spelers virtual realiteit spel dat leiderschap en teamwerkvaardigheden ontwikkelt onder druk van concurrentie en tijd. Teams leren dat actief luisteren en de juiste vragen stellen, sleutels tot succes zijn. Het gebruik van deductieve redenering van de algemene naar de specifieke teams, werkt om lokalen te koppelen aan een logische zekere conclusie. Naarmate het spel vordert en elke speler aan de beurt is in de virtuele wereld, verbetert het vermogen van het team om de kloof tussen geloof en realiteit te bepalen. De competitieve race om het eerste team te zijn met het juiste antwoord op elk niveau, waarbij pro-sociaal gedrag wordt gestimuleerd om ervoor te zorgen dat alle teamleden actief betrokken zijn tijdens het spel en hun uiterste best doen voor het team.

Related Testimonial

Space Odyssey scherpt de actieve communicatie en probleemoplossing van iedereen aan. De concurrentie in de kamer was elektrisch - alle deelnemers waren 100 procent geconcentreerd bezig.

Raymond White

Offerte Aanvraag