GOALL!!

Creëer & zing een voetbal lied

1 - 2 uren
Binnen en Buiten
Competitief
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De populairste sport ter wereld wordt ingezet als een van de beste en nuttigste teambuilding activiteiten, waarbij uw teams worden uitgedaagd om samen te werken. Daarbij gaat het om beheer en ontwikkeling van hun eigen voetbalclub.

Goed leiderschap en communicatieve vaardigheden zijn cruciaal in de planningsfase waarin u verantwoordelijkheden toewijst aan leden uit uw team en het beste haalt uit het talent in uw team. Bespreek de gezamenlijke doelstellingen en wijs de beste mensen toe aan elke taak, waarna de uitdaging begint!

Van de meer creatieve rollen zoals marketing, sponsoring en stadionontwerp tot actievere taken zoals het trainen van spelers en penalty shootouts. Om te slagen vereist GOALL! een verscheidenheid aan vaardigheden. Elk lid van uw team is een waardevolle hulpbron, dus gebruik ze verstandig.

Als de juryleden op hun plaats zitten nemen teams deel aan een gezang en sloven ze zich uit met hun allerbeste gekke stadionliedjes. En aangezien je van zingen behoorlijk dorst kan krijgen worden er drankjes geserveerd en worden spelers uitgenodigd om alle gemaakte stadionmodellen te bekijken. Tot slot worden er scores en feedback gegeven en wordt er een winnaar uitgeroepen!

GOALL! is een inclusieve activiteit die het plezier en de energie van het voetbal voor iedereen toegankelijk maakt. Dus ga het veld op en ervaar deze ongelooflijke kans voor teamontwikkeling.

Gemotiveerde collega’s en een goed teamgevoel onderling, dat is toch wat iedereen wil?

Leerresultaten

Goed leiderschap en communicatieve vaardigheden zijn cruciaal in de planningsfase waarin teams verantwoordelijkheden toewijzen aan teamleden om het beste uit het talent binnen hun team te halen.

Individuen ontdekken elkaars sterkte en bekwaamheid.

Om te slagen vereist GOALL! een verscheidenheid aan vaardigheden. Elk lid van een team is een waardevolle hulpbron die verstandig gebruikt moet worden om te slagen.

GOALL! is een inclusieve activiteit die het plezier en de energie van het voetbal toegankelijk maakt voor iedereen.

Offerte Aanvraag