Think Art

Eerst leren dan creëren

1.5 - 2 uren
Binnen en Buiten
Samenwerkend
4 - 200

Programmaoverzicht

De teams krijgen een 3D-object als hun canvas en verf in verschillende primaire kleuren. Ze krijgen de basisbeginselen van contrast, artistieke stijl en kleurtheorie te horen. Ze leren over de relatie tussen kleur en onze emoties en gevoelens.

Teams bepalen een klantprofiel en vervolgens hoe ze dat in kleur gaan weergeven. Ze beslissen over een relevante artistieke stijl, tekenen een schetsontwerp en schilderen vervolgens hun kunstwerk.

Eenmaal voltooid, lopen de deelnemers rond de kunstwerken en bespreken de kenmerken van het klantprofiel.

Leerresultaten

In Think Art leren de deelnemers over de relatie tussen kleur en emoties. Ze bespreken het klantprofiel lichtvoetig en op een manier die discussie uitlokt. Creativiteit krijgt de vrije hand terwijl ze op een canvas een klantprofiel uitbeelden.

Als teams succesvol willen zijn moeten individuen naar elkaar luisteren, respect hebben voor verschillende meningen en binnen een beperkte tijdspanne een gemeenschappelijke consensus bereiken.

Related Testimonial

Het was een geweldige ervaring om deze activiteit te ondergaan! Erg ontspannend en intrigerend, een manier om kunst beter te begrijpen, en wat het betekent om een ovre d'art te creëren, maar ook een echt goede manier om mijn collega's beter te leren kennen en samen iets geweldigs te maken.

Offerte Aanvraag